Tävla och vinn – Pixi-adventskalendrar

I samarbete med Bonnier Carlsen kör vi nu igång en härlig tävling. Två personer har möjlighet att vinna varsin Pixi-adventskalender (se bilden), en om Muminfamiljen och en illustrerad av Cecilia Hekkilä. Perfekt för barnen där hemma nu inför julen!

Tävlingsregler
– Berätta i en kommentar till det här inlägget vilken kalender du önskar vinna.
– I samma kommentar skriver ni även en liten motivering till varför ni ska vinna.

Tävlingen avslutas den 19/11 kl. 18.00

OBS! Endast tävlanden med svenska postlådor.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! GRATTIS FELICIA OCH MARIA L!

14 reaktioner till “Tävla och vinn – Pixi-adventskalendrar

 1. Åhh vilken härlig vinstpott! Jag vill absolut vara med och om jag måste välja så vill jag vill helst vinna Cecilia Heikkilä-adventskalendern. Men Muminkalendern är också superfin så jag skulle bli överlycklig om jag vann någon av dem.
  Jag vill vinna för att min lilla Dante fyller år den 22:e december så det skulle vara en fin julklapp/födelsedagspresent till honom. Till min förtjusning så har han nyligen upptäckt glädjen med böcker och älskar att sitta i min eller sin pappas knä medan vi läser för honom. Han lyser verkligen upp varje gång vi plockar upp en av hans böcker och jag är säker på att han kommer att få mycket glädje av pixiböckerna.

 2. Önskar vinna kalendern med Muminfamiljen!
  Dottern har älskat böcker sen 5 månaders ålder, något hennes bokälskande föräldrar är mycket lyckliga över! Sen är hennes mamma TOKIG i Mumin och hoppas kunna föra över även det till vår lilla Sigrid. Och vilket sätt är bättre än 24 små böcker att läsa 24 kvällar i rad!

 3. Åh, jag skulle så väldigt gärna vilja vinna någon av dessa men allra helst den med Mumin till min dotter som fyller 1 år nästa vecka. Redan nu är hon en läsare och kan sitta långa stunder och titta i böcker. Jag vill ge henne alla möjligheter att upptäcka hur underbara böcker är så därför skulle en sådan här adventskalender passa henne utmärkt.

 4. Åh vilken toppen vinst!! Det skulle inte spela någon roll vilken jag fick om jag vann en av dem. Skulle vara så mysigt att varje dag få öppna en ny lucka och sen krypa upp i soffan och läsa för min 2åring samtidigt som de gånger min 7åring vill hjälpa till att läsa så får hon perfekt träning för det :) Drömvinsten för hela familjen!!

 5. Så fina! Jag blir litet nostalgisk när jag ser julkalendrar för barn, och särskilt så här fina. Mina tjejer är elva och tretton, och har övergått från julkalendrar för barn till varsin julkalender med kroppsprodukter och smink. Men jag vill ändå gärna vara med i utlottningen, eftersom min brors son fyller sju år på lördag, och han hjälpte mig nyligen att läsa och bedöma Camilla Läckbergs nya bok om Super-Charlie och Skurksystern. Julkalendern skulle få bli en överraskning som tack för hjälpen.

 6. Mumin till minstingen av mina bonusbarnbarn som alltid önskat sig ett dockskåp

 7. Jag önskar vinna Pixi julkalendern till mina killar. Bästa läsningen i bilen & på kvällen….när ”flest sagor vinner” ;-)

 8. Vore skoj att vinna pixie kalender till yngsta sonen. Han har en språkstörningar och har inte kommit igång med läsningen då han finner det svårt. Små korta berättelser är toppen, då räcker koncentrationen till :)
  Vore mysigt sätt att få in läsningen varje dag fram till jul :)

 9. Jag vill vinna den av Cecilia Hekkilä till min dotter.

  Min 3-åriga dotter Liv känns plötsligt så stor
  – för ett tag sen föddes nämligen hennes lillebror.
  Plötsligt behöver jag trösta, torka kräk och amma
  – det blir en stor förändring när någon ny konkurrerar om mamma
  Men min dotter tar det bra och säger ord som gör mig svag:
  ”Ässkar dej lillbjoj Shaaarli” precis varenda dag.
  Hon är så kärleksfull, empatisk och underbar
  mitt hjärta blir alldeles varmt av att hon är så rar.
  Därför gör jag nu mitt allra tappraste försök
  för att just min dotter av Nilma-tomten ska få besök.
  Hon har verkligen varit en riktigt snäll tjej i år,
  därför hoppas jag att hon Pixi-kalendern får!

 10. Vilken underbar tävling. Jag skulle bli så glad för vilken som helst av dessa, men kanske helst Pixi. Det hade varit så mysigt att läsa tillsammans med barnen hela vägen fram till jul.

 11. Åh jag skulle jättegärna vilja vinna den illustrerade av Cecilia. Det skulle vara en perfekt present till min kusin Leo som gillar att läsa och är så duktig på det! Han skulle bl superglad :D

 12. Vilken fin tävling 😊 Jag skulle vilja vinna muminkalendern till makens systerdotter då jag själv växte upp med Mumin på tv och i bokform och uppskattade väldigt mycket. Sen ett extra plus i kanten att jag då hade kunnat läsa dom tillsammans med hon 😉

 13. Är gärna med och tävlar om den av Cecilia Hekkilä till min 2-åriga brorsdotter som är boktokig precis som sin faster! 🙂

 14. Jag är helt såld på Mumin, verkligen helt såld. Jag äger i stort sett allt som har med Mumin att göra och inför jul hade förstås denna kalender varit perfekt här hemma!

  Hoppas jag blir den lyckliga vinnaren av Muminkalendern 💕

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s