Julkalendern 2017 – Lucka 9

I dagens lucka hittar vi Dodgers av Bill Beverly, sponsrad av Southside Stories. Boken har blivit belönad och nominerad till en hel del priser – bland annat för bästa deckardebut.

Dodgers är den mörka berättelsen om East, en ung gängmedlem i Los Angeles undre värld. En dag får han och ett gäng andra tonårskillar, däribland Easts trassliga lillebror Ty, ett livsavgörande uppdrag: de ska ta livet av en domare i Wisconsin. Utrustade med endast en rulle kontanter, en karta och ett vapen de inte borde ha ger de sig iväg på en resa som inte bara visar East ett Amerika han inte trodde fanns, utan också tvingar honom att ta reda på vem han egentligen är – och vem han vill vara.

Tävlingsregler
– Vem skulle du vilja ge denna bok till i julklapp? Motivera kort ditt svar och glöm ej att ange en giltig e-postadress.

Tävlingen avslutas ikväll 23.59.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! GRATTIS ANDREA BREITHOLTZ!

31 reaktioner till “Julkalendern 2017 – Lucka 9

 1. Min dotter som jobbar som socialsekreterare. Hon gillar deckare och människoöden.

 2. Då skulle jag ge den till min mamma! Hon köper ofta pockerdeckare och jag brukar snylta lite och läsa dem efter henne. Så hon förtjänar denna vinst ;)

 3. Min grymma bror som vilken dag som helst blir tvåbarnsförälder. Han kommer behöva lite underhållande avkoppling mellan blöjbyten och allt som hör bebislivet till

 4. Vill ge den till min bror som kör plogbil och traktor i snösvängen och han jobbar väldigt oregelbundna tider under vintern både natt dag och kväll beroende på snön och har brukar ibland ha problem att sova så då kan han läsa denna deckare istället och njuta av lite spänning.

 5. Jag skulle ge den till min mamma som är nyopererad och har fått en ny höftkula. Hon ägnar nu mycket tid för vila och skulle då behöva en bra bok att fördriva tiden med.

 6. Min kompis Emil, som ”måste” börja läsa böcker – då han endast läst två böcker i sitt liv! :/

 7. Jag skulle ge boken till min sambo med förhoppningen att han ska bli lika förtjust i deckare som jag är :)

 8. Skulle ge den till min mamma som är en bokslukare, hon ska in och operera sig efter jul så kan behöva något att roa sig med

 9. Jag skulle ge julklappsboken till mig själv för min hjärna törstar efter ny stimulans. För att för någon som älskat att jobba – gärna mycket övertid – och som nu är sjukpensionär så är dagarna väldans långtråkiga. Hoppas Tomten kommer med en spännande bok till mig i år 🎄🎁🎅🌟🎶

  1. Han läser jätte mycket. Varje kväll innan han somnar. Och spännande böcker tycker han om.

   1. Att köpa nya böcker gör han sällan. Då läser han gärna de han redan läst eller lånar av bekanta. Han förtjänar en ny bok lite nu och då.

 10. Min systerdotter gillar egentligen att läsa, men är dålig på att skaffa sig något läsbart på egen hand. De år han fått böcker av mig i julklapp har han uppriktigt uppskattat, så denna hade varit rolig att överraska och förära honom med. Särskilt från en moster som livet inte förärade med egna barn <3

 11. Jag skulle ge denna bok till mina föräldrar till att ha med sig på deras kommande resor.

 12. Skulle ge den till min pappa som slukar deckare snabbare än blixten. Tror inte han har hunnit läsa den än 🙂

 13. Skulle vilja ge min lästokiga väninna en spännande bok ! Hon har ständigt näsan i en bok – men böcker är livet , det är givet !!

 14. Jag skulle ge den till min brors äldste son som är fascinerad av The Goodfather. Detta kanske är en modernare version. så det skulle passa bra.

 15. En perfekt bok till min mamma i julklapp. Hon skulle älska denna, då den låter som något helt i hennes stil.
  Kram Sanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s