Helgfrågan v.51

Helgen är på ingång och då tänkte jag såklart besvara veckans helgfrågor som denna gång lyder;

Vilken bok/böcker tänker du läsa i jul?
Jag påbörjade Sköldpaddor hela vägen ner av John Green igår, så den har jag tänkt läsa färdigt. Jag läser även den lite juliga boken What Light av Jay Asher  och den ska också bli färdig. Tveksamt om jag hinner påbörja något nytt!

Bonusfråga: Hur firar ni jul?
Vi är på lite olika ställen. Hemma, hos mina föräldrar, hos min syster och hos mannens föräldrar. Det kan låta hektiskt men det blir nog faktiskt ganska bra! Hoppas vi!

12 reaktioner till “Helgfrågan v.51

  1. Tänker läsa ”De kommer att drunkna i sina mödrars tårar ” av Johannes Anyuru kunde inte motstå titeln när jag var på akademibokhandeln – låter riktigt dramatiskt och i år kommer familjen att fira jul med att först hjälpa till att servera julgröt och skinkmackor till missbrukare och ensama på Röda Korsets kupan och sedan fira jul med min brors familj i deras sommarstuga med mysig brasa glögg och helt alkoholfritt tillsammans med barnen ska vi bygga snögubbar och sedan äta och slappa lite innan julklapparna kommer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s