Helgfrågan v.21

Lite i senaste laget kanske men bättre sent än aldrig har jag hört – det är dags för veckans helgfråga som ni hittar inne hos Mia. Såhär lyder frågorna;

Vilken författare skulle du vilja intervjua och vad skulle du fråga?
Definitivt J.K. Rowling! Jag hade nog frågat en hel del om Harry Potter. Hur hon kom på allt, hur insnöad hon egentligen är i det och mycket om de olika karaktärerna, Voldemort osv. Det hade nog blivit en oerhört lång intervju.

Vilken är din favoritglass?
Väldigt, väldigt, väldigt svår fråga. Jag gillar att variera mig. Min favorit när jag var barn och fram till de plockade bort den var Magnum Vit. Det närmsta jag kommer nu är Magnum Strawberry White och den är väl också god. Annars är 88:an en favorit.

Ha en fortsatt trevlig helg allesammans!

En reaktion till “Helgfrågan v.21

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s