En liten bok om mina böcker – En fylla-i-bok för alla bokälskare

En liten bok om mina böcker är helt enkelt boken för dig som enkelt vill samla dina tankar och upplevelser av de fantastiska (ibland urusla) verk du läst eller lyssnat på.

Utöver frågor som praktiskt hjälper dig att ”bokföra boken” bjuder En liten bok om mina böcker på en snabbguide för dig som är sugen på att själv starta bokcirkel. Kort sagt: den här boken ger oss bokslukare en god grund för reflektioner och diskussioner kring det ting som engagerar oss mest!

Sedan jag var liten har jag älskat fylla-i-böcker av olika slag. Allt från de klassiska Mina vänner-böckerna till böcker om årets gång eller om mat man gillar och recept man vill spara. I den här boken får du dels besvara frågor om ditt eget läsande, vad du föredrar mellan olika saker samt vilka favoriter du har när det kommer till böcker för att sedan gå över på att mer recensera böcker.

Boken har plats för fyra böcker och för var bok du fyller i finns det mängder med frågor. Det kan exempelvis vara att man ska beskriva handlingen i boken, vad man vet om författaren eller vad man tycker att boken saknar. Det finns även plats att skriva om bokens karaktärer och beskriva miljöerna i boken så gott det går. Man får helt enkelt med stora delar kring boken och det blir lätt för andra att bilda sig en uppfattning om den.

Det jag inte gillar med boken är att det endast finns plats för fyra böcker. Jag läser betydligt fler böcker än fyra under ett år så jag hade önskat möjlighet för fler böcker och i så fall lite mer komprimerad text så att man fick med allt som är viktigt.

Tack till Pug Förlag för recensionsexemplaret!

Utgivningsår: 2019
Förlag: Bokförlaget Hegas
Utläst: 2 november 2019
Finns hos: Adlibris | Bokus

En reaktion till “En liten bok om mina böcker – En fylla-i-bok för alla bokälskare

  1. Roligt att samla de böcker man läst i någon bok, men jag kör Goodreads. ;)

    /Cecilia
    http://www.ceciliasbokblogg.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Gravatar
WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s