Underbar och älskad av alla

Titel: Underbar och älskad av alla (och på jobbet går det också jättebra)
Författare: Martina Haag
Utgivningsår: 2006
Förlag: Piratförlaget

Handling:
Boken handlar om Isabella, eller Bella som de flesta kallar henne, som vill satsa på sitt skådespeleri och söker roller till höger och vänster. Alla hennes vänner har skaffat familj och har fasta arbeten medan hon själv känner att hon står och stampar på samma ställe. Hon får en roll som Mor Teater i en barnpjäs och strax därefter får hon ett samtal från Dramaten som väldigt gärna vill träffa henne för visst är hon lik Reine Brynolfsson? Och en riktigt duktig akrobat? Innan hon vet ordet av har hon svarat ja på båda frågorna och skriver kontrakt så hur blir man en grym akrobat på 60 dagar?

Omdöme: 
Till en början kändes det som något liknande Marian Keyes och eftersom jag har alla Keyes böcker här hemma så blev ju förväntningarna höga men nja, ingen höjdarbok! Den har inte direkt något innehåll, är inte minnesvärd och man blir emellanåt så irriterad på huvudpersonen att det inte ens går att sympatisera med henne. Den har sina roliga stunder och Bellas hämnd på exet är så klockren men mer än så är det tyvärr inte!

Mitt betyg: 2/5

2 reaktioner till “Underbar och älskad av alla

  1. SV: Jag tycker hennes självbiografier eller vad man ska kalla dem är bättre. Den första är Hemma hos Martina som jag gillade. Den andra Martina-koden (den du kommenterade) tyckte jag var lite överdriven, men jag vet att många andra gillade den också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s