Bokbloggsjerka 1-4 juni

Har inte den här veckan gått extremt fort? Jag tyckte jag gjorde en bokbloggsjerka typ igår men så verkar inte vara fallet. Denna veckan lyder frågan;

Har du bokat en resa någon gång bara för att själv få uppleva en miljö som du har läst om i en bok? Om inte, skulle du kunna tänka dig att göra det?

Nej, jag har aldrig gjort det men en gång var jag ytterst nära. Både jag och sambon älskar nämligen Dan Browns ”Änglar och demoner” och jag var så oerhört nyfiken på allt som förekommer i boken. Vatikanen fascinerade mig, likaså alla kyrkor och fontäner och jag har verkligen målat upp en bild av hur det ser ut. Någon gång kommer vi absolut att åka dit, ingen tvekan om saken.

Annars hade jag kunnat tänka mig Gotland på grund av Mari Jungstedt, Kiruna på grund av Åsa Larsson och Paris på grund av Stephanie Perkins och ”Anna and the French Kiss”. Vi får se vart det bär av i framtiden men nu närmast blir det OS i London!

5 reaktioner till “Bokbloggsjerka 1-4 juni

  1. Jag blir alltid ressugen när författarna beskriver sina miljöer väl! Gotland har jag varit till, men det var länge sedan. Jag skulle gärna vilja åka dit igen!

  2. Gotland är ett av dom ställen jag trivdes bäst på när jag var dit- men alla böcker jag läst som utspelar sig på ön har jag läst efter att jag var där.

  3. Jag håller med om alla platserna :) Närmast i tiden ligger faktiskt en resa till Gotland och visst får det följa med en Jungstedtbok dit :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s