Julkalendern 2013

Hallå! Precis som förra året kommer jag att ha en julkalender här på bloggen mellan 1-24 december. Varje dag öppnas en ny lucka (en ny tävling) och den tävlingen pågår sedan under ett dygn. Alla priser har såklart temat böcker men det kan handla om både fysiska böcker, tillbehör och annat skoj som vi bokälskare gillar.

Jag kommer fram till julkalenderns start presentera alla förlag var för sig men det gör jag i det evenemang som skapats för julkalendern på Facebook. Där kommer också alla vinnare presenteras samt alla nya luckor! Vinnarna kommer också att finnas längst ner i respektive inlägg och bli kontaktade av mig. Längst upp på bloggen, strax under headern kommer en snabbknapp att ligga så att ni kommer direkt till den senaste luckan och de som varit tidigare.

Det är absolut inget måste att ha en blogg utan du kan tävla ändå och vill du sprida julkalendern är det fritt fram. Tyvärr kan ej utländska adresser vara med och tävla på grund av för höga portokostnader.

Om ni har några frågor kan ni ställa dem i en kommentar, i Facebookgruppen eller genom att maila mig på nilmasbokhylla@gmail.com . Evenemanget hittar ni här så gå gärna med där!

006

13 reaktioner till “Julkalendern 2013

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s