Julkalendern 2013 – Lucka 19

19december

Då börjar vi närma oss slutet av kalendern och idag är det återigen Sekwa som sponsrar med en lucka. Denna gång innehåller den ett Delphine de Vigan-pocketpaket med titlarna Dagar utan hunger, Underjordiska timmar och No och jag. Klicka bara på respektive bok för att komma till Sekwas hemsida och deras beskrivning av boken.

dagar-utan-hungerunderjordiska-timmarno-och-jag

Tävlingsregler
– Motivera kort varför just du ska vinna dagens lucka!

Tävlingen avslutas ikväll 23.59

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! GRATTIS KATHARINA TÖRNQVIST!

41 reaktioner till “Julkalendern 2013 – Lucka 19

 1. Jag har varit nära att köpa underjordiska timmar flera gånger, men har egentligen inte råd. Alla dessa verkar helt enkelt vara böcker som jag ‘borde’ läsa. För min skull.

 2. jag har aldrig hört talas om dessa böckerna eller författaren, men när jag läste bok beskrivningarna kändes det som att det är något jag måste ha! verkar super bra!

 3. jag vill vinna för att jag älskar såna här böcker, såna som har massa med verklighet att göra. skulle dessutom vara kul att få hem några nya böcker :) inte uppdaterat bokhyllan på över 1 år, så kanske är dax ? :)

 4. Men herre gud!! Hur har jag kunnat missa dessa böcker?!?! Dagar utan hunger bara måste jag läsa. Jag har själv en gång drabbats av ätstörningar och läser nu allt jag kan komma över för att läsa på och skaffa mig mer kunskap så att inte min dotter kommer drabbas av samma hemska sjukdom. De andra två böckerna verkar lika bra och fascinerande de. Vinner jag inte kommer jag ändå köpa dessa böcker. Verkar helt fenomenala!!!

 5. Jag älskar verkligen Sekwas utgivning och skulle hemskt gärna vilja ha de här böckerna i min hylla härhemma. Räcker det som motivering? :-)

 6. Min svensklärare har tipsat mig om att läsa böcker av Delphine de Vigan, och jag tror inte jag kommer köpa böckerna själv (för det är ju som sagt min LÄRARE som har tipsat mig). Jag skulle däremot läsa böckerna om jag hade dem (jag älskar att läsa böcker).

 7. Jag har tidigare läst No och Jag, en bok jag verkligen uppskattade. Språket var väldigt vackert och det vore därför spännande att läsa fler böcker av Delphine de Vigan. Dessutom älskar jag tanken av att äga en författares alla verk (i detta fall alla som finns översatta till svenska).

 8. Jag skulle bli så glad över dessa böcker, så att jag kan ge dem till min bästa vän Eva. Vi har stöttat varandra i över 20 år, och jag unnar henne verkligen att ta sig tid av Delphine de Vigans kloka och tröstande syn på människor med alla våra bekymmer.

 9. Jag hoppas vinna för dessa böckers handling tilltalar mig starkt. Spännande och lärorika böcker.

 10. Man kan ju aldrig få för mycket böcker och speciellt inte då det handlar om ett bokpaket. Det kan man nämligen dela med andra. Delad glädje är dubbel glädje. :)

 11. Hej! Jag har kikat in här varje dag, men tänkt att jag ska tävla först när jag verkligen vill ha boken :). Och nu vill jag! Jag gillar Sekwas utgivning och franskspråkig litteratur och har inte läst någon av De Vigan’s böcker, så det skulle bli en ny upptäckt för mig. Håller tummarna!

 12. I detta oländiga mörker behövs en liten ljusglimt i form av böcker så att man kan kura ihop sig i soffan med en filt och bara försvinna in i en annan värld ett tag.

 13. Kort och gott så älskar jag alla Sekwas böcker jag läst. På något sätt blir Sekwas utgivning ett kvalitetsmått när jag vet att jag kommer att gilla det. Suktar efter goa böcker nu när hela terminen fyllts av vad andra sagt åt mig att läsa :)

 14. åh, de här böckerna verkar helt otroliga! jag har helt nyligen hittat 3 konstiga knölar på olika ställen på min kropp och har dessutom flera andra symptom som kan tyda på lymfcancer. väntar som bäst på en läkartid för att få det uppkollat men det kommer åtminstone att räcka till februari. jag har hemskt svårt att tänka på något annat än att det här faktiskt kan vara allvarligt och de här böckerna kanske skulle kunna distrahera mina tankar åtminstone för en stund.

 15. Julen är lång i år och biblioteket stängt. Det hjälper föga att jag i dess fönster hängt. Ett bokpaket skulle glädja mig mycket.

 16. Det är tomt på böcker på mitt sängbord. Kvar finns inte ett endaste litet ord.
  Jag som är beroende av att ALLTID läsa innan jag kan sova.
  Jag tackar gärna ja till denna julgåva!

 17. Åh, detta ser ut som böcker som är helt i min smak! Det vore underbart att ha lite nytt att läsa nu under lovet.

  Kram Sanna

 18. Som den bokälskare jag är kollar jag in här flera gånger för att få nya boktips som jag sedan själv kan läsa. Hoppas jag får en chans att läsa dessa så jag får möjligheten att leva mig in i en annan värld och släppa alla saker som annars trycker i huvudet :)

 19. Jag är en äkta frankofil, som bott i Frankrike för ett antal år sedan. Franskan är lite ringrostig, så därför hade det varit kul att få läsa nåt av Delphine de Vigan på svenska. Hoppas på lite tur så här innan jul!

 20. Jag har äntligen kommit igång lite grann med att läsa igen, efter att ha haft en lång, lång sjukskrivning med en hjärna som inte velat samarbeta, så det vore kul med lite nytt att börja med!

 21. Jag skulle vilja vinna och ge till min kära mor i 50-årspresent (hon fyller strax efter jul) som älskar att läsa böcker av alla de slag. Hon skulle bli superglad för dessa som hon tidigare inte läst! :)

 22. Jag ska ge bort dessa till min svärmor som fyller 70 bast
  hon får de istället för blomkvast
  Hon älskar att läsa biografier

 23. Vilket bokpaket! Nu blir jag snart arbetslös igen och kommer att ha massor av tid att läsa – så det vore fantastiskt roligt att vinna

 24. Jag är med!
  Skulle vilja vinna dessa och ge till min mamma. Hon läser böcker hela tiden, tror hon nästan läst alla på biblioteket snart, haha! Vad jag vet är att hon inte läst de där böckerna. Tror hon skulle bli otroligt glad om jag överraskade henne med dessa! Hon skulle försvinna i sin egen lilla värld och inte återvända till verkligheten förrän de är utlästa! De verkar riktigt bra enligt beskrivningen!

  berglundtherese@hotmail.com

 25. Jag har inte läst någon av dagens luckas böcker men läser väldigt mycket och njuter till fullo när jag hittar något som fångar mig , då sprider sig lugnet och all stress är som bortblåst.

 26. Dessa böcker skulle passa min älskade storasyster,hon har precis börjat att jobba på ett sjukhus i Uppsala och dessa böcker skulle passa perfekt under hennes lediga tid! :) Hon är som min egen änglavakt och det har hon alltid varit ända sedan vi var små töser. Därför tycker jag att hon förtjänar att läsa bra,kvalitets böcker som hon kan sjunka sig in i nu till jul!

  Håller tummar och tår och hoppas på att tomten kommer tidigt i år! :) :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s