Jag tackar för mig!

Hej kära vänner! Som ni kanske har märkt så har det varit lite tystare än vanligt här på bloggen på sistone. Jag har jobbat, umgåtts med familjen och gjort en massa andra saker och därför har jag nu valt att ta ett beslut. Nilmasbokhylla.se kommer att gå i graven.

Varför då? 
Jag har helt enkelt inte tid längre. Jag är glad om jag får tid över att läsa på kvällarna och det kommer inte att bli mer av den varan när vi blir tvåbarnsföräldrar i höst. Prioriteringarna är annorlunda och tiden läggs på annat. Jag känner inte att jag vill driva en blogg som postar ett inlägg i månaden heller utan ”allt eller inget” är det som gäller för mig.

Vad händer nu?
Jag har en hel hög med recensionsböcker att ta mig igenom och efter det ska de såklart recenseras här. Några andra inlägg än dessa kommer inte att komma och när recensionerna är slut är även bloggen det.

Jag vill såklart tacka alla fina läsare för allt och även alla förlag! Ingen nämnd, ingen glömd. En 4,5 år lång resa tar nu slut och jag har haft så roligt. Bokbloggarvärlden är verkligen fantastisk och jag önskar lite att jag hade upptäckt den tidigare men det är som det är.

Stor kram till er alla och vill ni ändå följa mig finns jag ju på mammamalin.se

13 reaktioner till “Jag tackar för mig!

  1. Vad tråkigt för oss men ett vettigt beslut. Jag är lite tvärtom; jag har en stendöd blogg i månader, sen bloggar jag massor och så håller jag på så där fram och tillbaka. Vi kanske ses i framtiden!

  2. Det har varit roligt att följa din blogg Malin, men jag tycker det är ett klokt beslut att ta när livet förändras. En bokblogg ska ju inte vara ett måste, utan något roligt! Allt gott framöver!

  3. Vad tråkigt! Men samtidigt så förstår jag att livet förändras och att blogga ska ju vara något man gör för att det är roligt!

  4. Nej vad trist men förstår dig!! Som två barnsförälder så hinner man inte så mycket annat och att skriva recensioner blir inte prioriterat på den lilla tid man har, och man hinner ju faktiskt knappt läsa.

  5. Vad tråkigt för oss andra, men jag hör ju att du har viktigare saker att ta hand om nu :) En bokblogg ska inte kännas som ett jobbigt måste och man måste kunna prioritera.

  6. Väldigt tråkigt, men samtidigt så förstår jag ditt beslut. Familjen går ju så klart först och småbarnstiden vill man ju ta vara på. Men vem vet, du kanske kommer åter då barnen blivit lite större. Vi får hoppas. Kram på dig!

  7. Livet förändras och ibland får vissa saker ges upp efter vägen. Låter som att du kommer att ha fullt upp i höst med två små barn att ta hand om dig. Klokt beslut, men som så många andra sagt, tråkigt för oss andra att din blogg försvinner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s