Barn- och ungdomslitteratur såklart!

Självklart var den andra kursen jag ska läsa i sommar barn- och ungdomslitteratur. Jag läser ju väldigt mycket av den typen redan men jag tror säkert att det kan ge mig något. Än så länge har jag inte fått så mycket mer än kurslitteraturlistan men där hittar vi bland annat (inom det skönlitterära då) Astrid Lindgren, Lewis Carrol, Gunilla Bergström och Pija Lindenbaum. Många av bilderböckerna har jag själv läst som barn eller läser för mina barn nu men vissa är också helt nya! Kul!

I och med dessa två kurser och allt läsande kan ni i alla fall förvänta er lite fler recensioner än vad ni har fått den senaste månaden. Jag är taggad och läslusten är verkligen på väg åt rätt håll!

En reaktion till “Barn- och ungdomslitteratur såklart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s