Dubbelbokat

Titel: Dubbelbokat
Författare: Madeleine Wickham (Sophie Kinsella)
Utgivningsår: 2012
Förlag: Damm Förlag
Finns hos: AdlibrisBokiaBokus

En recensionsbok från Damm Förlag, läs mer här!

Handling:
Två olika familjer – ett hus i Spanien, hur ska detta gå? Chloe och Philip vill komma bort från vardagen så tillsammans med sina söner Sam och Nat beger de sig till Spanien där de fått låna en väns hus under ett par dagar. På samma flight sitter även Hugh, hans fru Amanda och deras döttrar Beatrice och Octavia. När de båda kommer fram till huset och inser att de blivit dubbelbokade blir de till en början arga och besvikna men enas sedan om att dela på huset, på gott och ont.

Omdöme:
Till att börja med är det en väldigt lättläst bok med få sidor (ca 270) och bra kapitelindelning. Det går snabbt att läsa och det är enkelt att följa med i handlingen. Till en början trodde jag att detta skulle vara en typisk förutsägbar bok, men där fick jag faktiskt fel. Även karaktärerna är intressanta, trots att jag hade väldigt svårt för Amanda.

Det var också kul att faktiskt läsa Madeleines böcker då jag bara har läst de som hon skrivit under pseudonymen Sophie Kinsella. Dock förstår jag inte varför förlaget valt att marknadsföra denna som en Kinsella-bok, det är bara förvirrande. Som det står i början av denna bok skiljer sig Wickhams och Kinsellas böcker åt och denna är som sagt skriven av Wickham.

Mitt betyg: 3/5

3 reaktioner till “Dubbelbokat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s