I’ve been booked!

Genom Booked.nu har jag nu fått äran att läsa ”Skalpelldansen” av Jenny Milewski och idag hämtade jag ut den. Jag har läst några rader om den här och var och den verkar vara ganska bra så jag längtar lite efter att sätta tänderna i den! En recension kommer givetvis när den är färdigläst.

Ett utdrag ur boken:
””Vad ska du göra? Herregud, vad tänker du göra med mig?” Carl Cederfeldt log bakom masken och vände sig mot anatomiboken för en sista titt. Han plockade upp en av skalpellerna från rullbordet och sa: ”Jo, förstår du lilla Amanda. Jag tänker nu ta det här mycket vassa instrumentet och med det skära igenom ditt överhuds-, underhuds- samt bindvävslager och vidare genom bukmuskulaturen. Därefter tänker jag avlägsna din Glandulae suprarenales …” Han höll upp skalpellen mot ljuset och vred den tills lysrörens sken reflekterades i bladet. ”… eller binjure som det heter på svenska. Jag har nämligen alltid undrat hur en sådan ser ut i verkligheten.” Sedan vände han sig mot Amanda och skar ett snabbt snitt rakt igenom hennes vita My Chemical Romance-tröja.”

Läs mer om boken och författaren på Telegram Bokförlag

2 reaktioner på ”I’ve been booked!

  1. Boken låter läskig… men samtidigt intressant… det var nånting med den lilla textbiten som fångade mig. Fast det är nog ingen bok jag skulle köpa, väntar tills din recension och sen kanske jag lånar den på biblioteket.

    Är Booked bra?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s