Kommer i vinter: Förr eller senare så exploderar jag

Jag läste en rolig grej på Twitter igår och vet inte om så många har hört det men den omtalade boken ”The Fault in Our Stars” av John Green kommer ut på svenska i vinter. Då under namnet ”Förr eller senare så exploderar jag” på Bonnier Carlsen.

Jag kan nog inte påstå att jag gillar titeln, tycker den låter lite barnslig men jag kanske hinner ändra mig innan dess. Jag är lite nyfiken på det svenska omslaget men jag vet inte om jag orkar vänta till vintern utan läser nog den på engelska så småningom. Roligt ändå att fler och fler utländska och populära böcker letar sig till Sverige!

4 reaktioner på ”Kommer i vinter: Förr eller senare så exploderar jag

  1. Det här är en bok som jag vill läsa! Vet inte om jag väntar till den svenska versionen eller inte. Jag har liksom redan några böcker på min att-läsa-lista. :-)

  2. Så kul :)Tror inte att jag heller orkar vänta ända tills vinter för att läsa den utan tror jag kommer köpa den snart. Men kan ju bli kul att se om den blir ännu mer populär när den kommer ut på svenska :)

  3. den är helt fantastisk (har läst den på engelska) och jag tror nog att den är bäst på originalspråket…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s