Book Haul (3)

Eftersom jag har hoppat över en vecka eller två har jag ganska många böcker att visa er och jag har också fått ganska många böcker i present (och kanske får fler..) så jag delar helt enkelt upp det i två delar. Den här första delen är böcker jag har köpt själv eller fått hem som recensionsexemplar.

*Den vita katten av Holly Black är ett recensionsexemplar från Ponto Pocket. Jag har egentligen inte läst jättemycket om den mer än att recensionerna verkar vara lite blandade. Det är i alla fall del ett av en serie som jag är väldigt nyfiken på!

*Before I fall av Lauren Oliver tänkte jag först läsa på svenska men så blev det inte. Jag har tidigare läst ”Delirium” av samma författare och den gillade jag så jag hoppas jag gillar den här också.

*Amy & Roger’s Epic Detour av Morgan Matson är jag egentligen ganska skeptisk till men efter att ha läst så många recensioner som slutar med betyg 5/5 kunde jag inte hålla mig. Vem vet, den kanske överraskar.

*Percy Jackson – Född till hjälte av Rick Riordan känner jag bara ”YES” över! Sedan jag fick nys om dem för bara ett litet tag sedan har jag velat läsa böckerna och jag undrar fortfarande hur jag kan ha missat dem tidigare. Ska bli otroligt spännande!

*The Maze Runner av James Dashner är en bok som fått väldigt bra betyg på de allra flesta ställen och av de två omslag som fanns att välja mellan gillade jag helt klart det jag har köpt bäst. Detta är del ett i en trilogi.

*Jag lever, pappa av Erik H. Sønstelie och Siri Marie Seim Sønstelie har jag inte läst så mycket om ännu men det känns som en händelse som är värd att läsa om. Jag kommer nog bli både arg och ledsen men det ska främst bli intressant att läsa om Siris upplevelse ute på Utøya. Denna bok är ett recensionsexemplar från bokförlaget Forum.

*Freddie Mercury – Den definitiva biografin av Lesley-Ann Jones tänkte jag först låna på biblioteket men efter att de helt tjabblat bort den valde jag att köpa den själv. Queen har ju följt med sedan barndomen eftersom mamma älskar dem och även jag lyssnar på dem. Freddie Mercury är ju dessutom en legend som ska bli spännande att läsa om.

2 reaktioner på ”Book Haul (3)

  1. Pingback: Book Haul (4) Födelsedagspresenter! | Nilmas Bokhylla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s