Den röda handsken

Den första delen i den här serien tyckte jag bra om och var väldigt förväntansfull inför del två men tyvärr blev jag besviken.

den-roda-handsken

Titel: Den röda handsken
Författare: Holly Black
Serie: Berörarna #2
Utgivningsår: 2012
Förlag: B Wahlströms
Finns hos: Adlibris | Bokia | Bokus | CDON

Recensionsexemplar från B Wahlströms, stort tack!

VARNING FÖR SPOILERS OM MAN EJ HAR LÄST FÖRSTA BOKEN I SERIEN!

Handling:
Cassel Sharpe vet nu att han är transformationsberörare, och sådana är mycket eftertraktade. När Cassels bror Philip blir mördad tar FBI kontakt med Cassel och försöker rekrytera honom för att klara upp mordet. FBI är dock inte de enda som visar intresse för Cassel, och hur ska det gå med Lila efter att hans mor berört henne?

Omdöme:
Efter att ha läst många, många recensioner av den här boken där personerna i fråga sagt att den skulle vara bättre än ettan så kanske jag hade lite höga förväntningar. Eller så läste jag den helt enkelt vid fel tidpunkt? Jag vet inte riktigt men den föll mig inte i smaken direkt. Jag tyckte inte den var så värst intressant och kikade mest åt de andra böckerna jag hade i min att läsa-hög.

Det var däremot intressant och roligt att få veta lite mer om Cassel och hur han hanterar både sina egenskaper och sina familjeförhållanden. Jag tror dock inte att jag kommer att läsa den tredje boken.

Mitt betyg: 2/5

En reaktion på ”Den röda handsken

  1. Ping: Sammanfattning – December | Nilmas Bokhylla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s