Torsdagsbarn

torsdagsbarn

Titel: Torsdagsbarn
Författare: Sonya Hartnett
Utgivningsår: 2011
Förlag: Atrium Förlag
Finns hos: Adlibris | Bokia | Bokus

Recensionsexemplar från Atrium Förlag, stort tack för det!

Handling (beskrivning från förlaget):
Harper Flute växer upp på den dammiga landsbygden i Australien under 1930-talets svåra depression. Hennes familj försöker desperat överleva fattigdomen och misären. När livet blir allt hårdare försvinner Harpers yngre bror Tin ner i jorden under husets veranda. Där gräver han en labyrint av tunnlar – en underjordisk värld full av mörka hemligheter.

Omdöme:
Det första jag la märke till i den här boken var språket och jag fastnade lite för det. Det kändes speciellt på något vis och även om boken var ganska grå stod språket ut. Tin var ju en klart spännande karaktär men jag hade nog förväntat mig annat av boken överlag. Jag vet inte exakt vad men den passade mig inte så bra som jag hade hoppats.

Det är dock en bra bok så ge den en chans om ni känner för det! Den går ju trots allt snabbt att läsa med få sidor.

Mitt betyg: 3/5

En reaktion på ”Torsdagsbarn

  1. Pingback: Sammanfattning – Januari | Nilmas Bokhylla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s