Six Earlier Days

16071620

Igår när jag var inne och kikade bland e-böckerna på Amazon hittade jag denna, Six Earlier Days, av David Levithan som skulle utspela sig innan hans senaste bok Every Day (sv. Jag, En). Jag läste ju den senaste på svenska i februari månad och älskade den så därför blev jag såklart nyfiken.

Den här korta novellen är alltså skriven på samma sätt som romanen, men med valda delar ur Ens liv innan En träffar Rhiannon. Jag hade hoppats lite på att få lära känna En lite mer men jag tycker inte att man gjorde det. Jag förstår inte riktigt syftet med novellen heller om den inte hade tänkt berätta något annorlunda eller kompletterande till det vi läste i romanen. Berättelserna är bra och jag gillar dem, precis som romanen, men jag kände att vi som läsare gick miste om något. Det hade kunnat bli mycket bättre.

Av dessa anledningar landade mitt betyget på 3/5 och det tycker jag ändå är ganska bra!

2 reaktioner på ”Six Earlier Days

  1. Pingback: Sammanfattning – Mars | Nilmas Bokhylla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s