Stora Bokbytardagen 16 maj

Bokbyt2013A31

Idag är det alltså Stora Bokbytardagen och det byts böcker över hela Sverige.. utom här i Borås ;) I alla fall om man tittar på de registrerade platserna! För min del blir det inga byten men hoppas att ni andra får med er åtminstone en ny godbit hem när dagen är slut.

Annonser

3 thoughts on “Stora Bokbytardagen 16 maj

  1. Tyvärr inga byten för mig heller. Även om det fanns en plats här i Norrköping så kändes tiderna den var öppen i kombination med min förmåga att ta sig dit tyvärr inte så väl matchade ;( Får trösta mig med en av alla de olösta böcker jag redan har hemma ;)

  2. Här var det oxå dåligt om registrerade bokbyten, i grannstaden fanns det flera stycken men jag höll mig hemma påtandes i trädgården i solen istället :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s