Då börjas det!

De senaste två åren har jag besökt bokmässan i Göteborg och båda gångerna har jag arbetat för Adlibris/Bonnier Carlsen. Det har vart jätteroligt men samtidigt har jag känt att jag gått miste om något så i år åker jag dit enbart för nöjes skull och tänkte då självklart besöka ett par seminarier. Jag köpte seminariekort till fredagen och lördagen häromdagen och hela programmet dök även ner i brevlådan för några dagar sedan så nu kikar jag och prioriterar hej vilt!

IMG_20130611_185857

4 reaktioner till “Då börjas det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s