Bokformat – En guide

Originalutgåvor;
– Inbunden
– Häftad
– Danskt band/flexband/mjukband

Andrautgåvor;
– Excess
– Pocket
– Storpocket (glömde att visa denna men är i stort sett som en häftad bok)
– Kartonnage

Annonser

3 thoughts on “Bokformat – En guide

  1. Mycket bra video! Tror att det finns en hel del som har svårt att skilja på de olika formaten. Kommer ihåg att det tog jättelång tid innan jag själv förstod skillnaden på kartonnage och inbundet :)

  2. Bra video dock stör jag mig så mycket på att de är spegelvända :P
    Klart man inte ska bryta ryggarna på sina pocket! Jag gillar Kartonge bättre än inbundna för omslaget tar jag ändå bort när jag läser inbundna. Men dock är det så få böcker som kommer ut i kartonage.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s