Ett läckert pocketfodral

För ett tag sedan fick jag hem ett pocketfodral att testa från pocketfodral.se och jag tänkte nu berätta lite om vad jag tyckte om det. Till att börja med måste jag säga att jag älskar den här färgen, bordeaux. Den känns väldigt mycket jag.

Ja, vi börjar med fördelarna. Självklart är det praktiskt att ha ett fodral till sin pocketbok då det skyddar boken när man till exempel lägger ner den i väskan. Inbyggt i fodralet finns också ett litet bokmärkesband som man kan använda och en snodd som man trär runt fodralet och boken så att det inte går isär och bladen viks. Fodralet känns inte heller tungt och jobbigt utan bara praktiskt.

Den enda nackdelen jag kan hitta med detta är att jag böjer mina böcker ofrivilligt mycket för att få in boken i fodralet. Ni ser på den andra bilden här nedan hur mycket av boken som trycks in i fodralet och för att göra det måste jag böja omslagssidorna hela vägen. Det känns på något vis som att det är lätt att förstöra boken och då försvinner ju syftet lite med fodralet. Samtidigt håller detta boken på plats så ja, jag är lite kluven.

20130820_18464820130820_184711

Sammanfattningsvis tänkte jag bara säga att jag gillar uppfinningen och kommer helt klart att fortsätta använda fodralet!

3 reaktioner på ”Ett läckert pocketfodral

 1. Hej

  jag märkte att med lite teknik – vika båda omslagsidor bakåt samtidigt- o trä in den i fodralet. Funkar kanon.
  Annars helr underbart fodral

  Mvh P.

  • Hej,

   Jo, så gjorde vi med till slut men då får man ju ändå vika dem ganska mycket bakåt och det vill jag egentligen inte.
   Men men, som du säger – ett bra fodral!

   //Malin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s