Jag har bestämt mig!

Det blir inga fler teman för min del och det temat som nu är pågående avbryts. Jag kommer dock att läsa böckerna förr eller senare i alla fall men jag vill inte ha en sån press på mig. Jag hoppas ni förstår! Någon gång framöver kanske jag lägger upp ett tema när det passar och vid högtider eller så men inte som nu – varje månad.

Jag ska försöka läsa tre skräckböcker nu inför Halloween men jag presenterar dem imorgon! Och med betoning på försöka ;)

Annonser

4 reaktioner på ”Jag har bestämt mig!

  1. Jag förstår. :) Det är coolt med temaläsning, men jobbigt om man känner sig för låst av det. Jag skulle aldrig klara det, speciellt inte varje månad som du haft det. Någon gång ibland kanske. Önskar dig fri och trevlig (eller kuslig) läsning framöver!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s