Läs-A-Lot: Påsk

Zozzo och Emme på Bokzoem har tillsammans med Anna på Bookshelf dragit igång en ny läs-a-lot. Den pågår nu under påskveckan och jag tänkte faktiskt delta. Jag vet inte hur mycket tid jag kommer att ha över till läsningen men det märker vi väl. Det hela drog alltså igång igår 14/4 kl. 00.00 och pågår till och med lördag 19/4 kl. 23.59.

För er som inte vet vad detta är så är det i stort sett en utmaning där man ska läsa så mycket som möjligt under dessa dagar. Tjejerna kommer dessutom ha en tävling i samband med detta men det kan ni läsa mer om här.

Läs-a-lot

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s