Bokbloggsjerka 6-9 juni

jerka11Det har blivit dags för veckans bokbloggsjerka och frågan som Annika ställer är:

Om du skulle få möjlighet att intervjua någon av dina favoritförfattare, vem skulle du i så fall välja och vilka frågor skulle du ställa? (Du behöver inte skriva en lång lista med frågor utan några exempel är helt okej)

Jag har ju redan intervjuat en del av mina favoritförfattare, ni hittar samtliga intervjuer här, men det finns såklart en del som jag skulle vilja ställa ett par frågor. Dan Brown hade varit intressant, likaså Marian Keyes och Sophie Kinsella. Suzanne Collins hade jag velat fråga ut om Hungerspelen, även Tahereh Mafi och Lauren Oliver hade varit intressant. Eftersom det har blivit en så stor dystopi-boom hade det vart intressant att höra vad de egentligen säger om genren.

5 reaktioner på ”Bokbloggsjerka 6-9 juni

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s