Lilla Piratförlaget och Gilla Böcker blir ett!

rwgsmruhvlhcd4rpiyb7

Nu går Lilla Piratförlaget och Gilla Böcker samman! Det jag har läst från Gilla Böcker har jag tyckt mycket om men precis som Enligt O oroar jag mig lite för den framtida utgivningen. Den första gemensamma utgivningen presenteras för bokhandeln i oktober. Böckerna kommer att finnas i butik under våren 2016. Förlaget kommer att ta namnet Lilla Piratförlaget men Lilla Piratförlaget kommer att fokusera på barnböcker och Gilla Böcker på böcker för tonåringar och unga vuxna.

– Ada Wester och Anna Danielsson Levin har byggt ett nyskapande förlag som på kort tid bildat en plattform för unga läsare i dag. Gilla Böckers kvalitetsutgivning kompletterar Lilla Piratförlagets och tillsammans kommer vi att kunna erbjuda starka läsupplevelser för barn och unga i alla åldrar, säger Erik Titusson, förlagschef Lilla Piratförlaget.

På bokmässan nu i september kommer ni att se båda förlagen under samma tak, nämligen i monter B05:59.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s