Veckans bokblogg v.6

God morgon mina vänner! Det är återigen måndag och ny vecka, vilket innebär en ny veckans bokblogg. Denna gång får ni veta mer om Helena.

Porträtt på bloggenJag som bloggar på Ugglan & boken heter Helena och bor i den lilla byn Immeln i nordöstra Skåne. Bloggen startades sommaren 2013, så jag är nu inne på mitt fjärde år som bokbloggare – tiden går som bekant fort när man har roligt. Till vardags arbetar jag på ett högskolebibliotek och på fritiden gillar jag förstås att läsa och skriva men också en massa andra saker, som att laga mat, gå på teater, titta på sport och att resa.

På bloggen skriver jag om allt möjligt som har koppling till böckernas värld. Jag specialiserar mig inte på någon särskild slags böcker, utan läser allt från klassiker till barnböcker och gärna från olika delar av världen. Jag brinner lite extra för allt som har med Storbritannien att göra, så ganska ofta dyker det upp inlägg under taggen Bara brittiskt. Jag driver just nu också en novellutmaning, vilket gör att jag läst ovanligt mycket noveller på sistone.

Några av mina favoritböcker är Mot fyren av Virginia Woolf, Mary av Aris Fioretos och Why be happy when you could be normal av Jeanette Winterson.

Vill du också vara veckans bokblogg här på Nilmas Bokhylla? Maila mig på nilmasbokhylla@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s