Påskläsutmaning 2023


Nu är det snart påsk och som tidigare år anordnar Mias bokhörna Påskläsutmaning 2023, som egentligen går ut på att läsa så mycket som möjligt mellan skärtorsdagen och annandagen. Vi börjar imorgon den 6/4 kl 06.00 och avslutar på måndag 10/4 kl 23.55.

Jag tänkte i alla fall visa er vad jag har tänkt läsa under utmaningen:

Min plan är framför allt att läsa ut de böcker jag håller på med. Det innefattar alltså Bara ett litet mord, The Love Hypothesis och Drömläge för dystra hjärtan. Därefter är jag sugen på både Kärlek & andra mänskliga brister samt A Good Girl’s Guide to Murder. Vi får se hur långt jag kommer helt enkelt!

2 reaktioner till “Påskläsutmaning 2023

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s