Resultatet av läsutmaningen

Under påskhelgen deltog jag i Mias bokhörnas utmaning Påskläsutmaning 2023. Från 06.00 på skärtorsdagen till och med 23.55 på annandagen skulle vi alltså läsa så mycket vi bara kunde och ville. Här kommer mitt resultat:

Torsdag 6/4 – 405 sidor
Fredag 7/4 – 401 sidor
Lördag 8/4 – 243 sidor
Söndag 9/4 – 559 sidor
Måndag 10/4 – 318 sidor

Totalt antal sidor: 1926 sidor

Under helgen läste jag ut Drömläge för dystra hjärtan, The Love Hypothesis, Bara ett litet mord, En oväntad semester och Heartstopper: Volume 4. Jag började även läsa Skuggornas drottning, Är det någon där? och Kärlek och andra mänskliga brister.

Överlag tycker jag att det gick riktigt bra i utmaningen och jag är nöjd med alla böcker jag läste. Jag är verkligen inne i ett läsflow nu och den här utmaningen peppade mig ytterligare.

En reaktion till “Resultatet av läsutmaningen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s